با صفحات ایندکس نشده چه کنیم؟
اکنون که متوجه شدید که چه گونه صفحه ها ایندکس گردیده و ایندکس نشده را پیدا نمایید و عامل ها مفید در ایندکس شدن خود کار صفحه ها وبسایت را شناختید، مایحتاج میباشد بدانید که چه طور برگه ای که ایندکس نشده را ایندکس فرمائید. آموزش سئو در مشهد برای این عمل نیاز دارید که مسلماً ابزار Google Search Console را برای سایتتان فعال کرده باشید. شما از روش این ابزار هر چیزی که مرتبط با قسمت های seo وبسایت شماست را میتوانید نظارت نمائید.
رویکرد دیگری که برای رسیدگی ایندکسی صفحه های قبلتر بیان کردیم، از قسمت Coverage قابل دسترسی میباشد. در نصیب Coverage شما می توانید صفحه های ایندکس گردیده وبسایت خویش را به عنوان Valid ملاحظه کنید و صفحاتی که ایندکس نشده بسته به جهت ایندکس نشدن در بقیه عنا وین قرار میگیرند.
در اینجا ما قصد نداریم تا یادگرفتن Google Search Console داشته باشیم البته صفحاتی که به عنوان Not Indexed میبینید، صفحاتی میباشند که تنهاً ایندکس نشدهاند و شما میتوانید از روش آیتم Request Indexing درخواست ایندکس کردن مجدد این صفحه ها را بدهید و معمولا گوگل در بین 1 تا 3 روز به درخواست ایندکسی شما استیناف مینماید. (این درخواست را میتوانید در صورتیکه که در صفحاتی از اینترنت سایتتان تغییراتی تولید کردید هم بدهید تا تغییرات شما که قابلاً در راستای بهبود محتوای شما میباشند، در مرتبه بندی حاصل هم ایفا خواهد شد.)
چهطور ایندکس شدن صفحه های اینترنت سایتمان را بهبود ببخشیم؟
ایندکس شدن مطالب به طور اتوماتیک و از روش ربات های گوگل معمولا فی مابین 4 تا 28 روز ارتفاع میکشد (زودتر و دیرتر از این مدت هم ممکن میباشد) و در شرایطیکه که خودتان درخواست ایندکس شدن مطالب را بدهید، نهایتاً یک هفته ارتفاع می کشد (در شرایطی که بیشتر از 10 روز از درخواست سپری شد و نوشته ی علمی ایندکس نشد، فرضیات دیگری مثل اسکن بودن نوشتهعلمی وجود داراست)
پیشینخیس هم اشاره کردیم که محتواهایی که بر روی وب سایت قرار می گیرند، در اکثر اوقات مفاد ایندکس میگردند و نیازی وجود ندارد که شما شغل خاصی ایفا بدهید البته در بعضی از موردها ایندکس شدن سریع و تروتمیز محتوای شما برایتان اساسی میباشد و اینکه تحلیل نمائید کدام محتوا و ورقه ایندکس گردیده یا این که خیر به وقت شما لطمه وارد مینماید؛ از این رو اقداماتی وجود داراهستند که شما می توانید از روش آنها ایندکس شدن مطالب سایتتان را بهبود ببخشید.
مهمترین این اقدامات این میباشد که تارنما مپ (Site Map) یا این که نقشه تارنما خویش را در گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) تصویب فرمائید.
وبسایت مپ یا این که نقشه وب سایت در واقع یک فولدر میباشد که دربرگیرنده کدهایی دستوری به ربات های گوگل هست. شما دراین پوشه با به کارگیری از تعدادی کدهای دستوری به کراولرهای گوگل میفهمانید که کدام بخشهای وبسایت را ایندکس نمایند و کدام نصیبها را خیر. حتی می توانید عصرای را برای آن ها معین نمایید تا از جمله مقاله ها شمارا طبق آن زمان تحقیق و ایندکس نمایند.
طرق اکثری برای ساخت وبسایت مپ وجود داراست. در حالتیکه به نرمافزار نویس سایتتان دسترسی دارید، از وی بخواهید کهاین فعالیت را برای شما اعمال بدهد و در حالتی که هم خیر، از روش فراگیری هایی که آموزش سئو مشهد دراین ارتباط وجود داراست، با به کارگیری از برخی جنریتور (Generator) های اختصاصی وب سایت مپ میتوانید نقشه سایتتان را ساخت و ساز فرمایید و بعد آن را در گوگل سرچ کنسول تصویب نمائید تا فرایند ایندکس شدن مطالب سایتتان بهبود پیدا نماید.