چه گونه اینترنت سایتمان را در نتیجه ها گوگل بیاوریم؟
چه گونه اینترنت سایتمان را در نتیجه ها گوگل بیاوریم؟
اکران تارنما در حاصل گوگل شاید خیلی دشوار به لحاظ رسد؛ البته هنگامی نقشه منش را داشته باشید تمامی چیز شل خیس شود. برای آغاز این مسیر کافی میباشد یک تارنما داشته باشید که استانداردهای نخستین را داشته باشد. البته برای برداشتن گام های آجل، تا انتهای این راهنما یاور ما باشید. اینجا ۵ گام تا اکران تارنما آموزش سئو در مشهد در نتیجه ها گوگل را باهم میبینیم.
فهرست
گوگل چه طور فعالیت می نماید؟
گوگل چه گونه کار می نماید؟
از فرصت معرفی گوگل تاکنون این شرکت بسط های آموزش سئو مشهد چشمگیری داشته میباشد.
ولی از به عبارتی آغاز تا به امروز، ساز و فعالیت کلی گوگل اثبات بوده میباشد. گوگل یک موتور جست و جویبار تماماً اتومات میباشد که با استعمال از اینترنت کراولرها (خزندگان اینترنت) به محاسبه تارنما ها درگیر می گردد. بعد نیز وبسایت را ایندکس کرده و جایگاهی را برای آن وبسایت متناسب باکیفیت آن گزینش می نماید.
حال بعضا از وبسایت ها به دلایل گوناگون ممکن میباشد به مرحله اکران در نتیجه ها جست و جو نرسند. مثل خلل در ایندکس شدن تارنما. برخی اوقات هم وبسایت صحیح ایندکس گردیده و به لیست حاصل گوگل اضافه می گردد؛ ولی مرتبه وبسایت آنقدر زیر میباشد که عملاً زیاد به یوزرها نماد داده نمیشود.
۵ گام برای اکران تارنما در نتیجه ها گوگل
یکی بحران های اکثری از صاحبان سایت ها این میباشد که باوجود سپری شد یک سری ماهی از راهاندازی سایتشان، هنوز جایی در گوگل ندارند. خب در صورتی شما هم با اینگونه مشکلی رو به رو گردیده اید، سفارش میدهیم که ۵ گام پایین را طی فرمائید. درحالتی که سایتتان اختلال ویژه ای نداشته باشد، با این قدم ها شما هم در کنار بقیه نتیجه ها گوگل اکران داده خواهید شد.
۱- تارنما خویش را در گوگل سرچ کنسول تصویب فرمائید
Google Search Console یک خدمت بدونپول و همگی رشته رقیب میباشد که بوسیله گوگل معرفی گردیده است. کاربردهای این ابزار بی شمار میباشد؛ ولی کاربردی که ما اینجا با آن فعالیت داریم، قابلیت تصویب تارنما برای ایندکس شدن به وسیله گوگل میباشد.
Index شدن تارنما، بدین معنا میباشد که گوگل این وبسایت را در لیست نتیجه ها قابل اکران خویش تصویب نماید. اکنون این که سکو این وب سایت تعدادی باشد و در کاغذ چندم آرم داده گردد، به چگونگی خویش تارنما بستگی دارااست.
بر طبق گفته های بالا، تا هنگامی که سایتتان ایندکس نشده باشد، در گوگل اکران داده نمیشود! به این ترتیب درصورتی که یک سری هنگامی میباشد که وبسایت خویش را منش انداخته اید، البته گوگل هنوز شمارا نشانه نمی دهد، شاید خلل در به عبارتی نقطه آغاز، یعنی ایندکس شدن تارنما میباشد.
با گوگل سرچ کنسول هم میتوانید سایتتان را به طور دستی برای ایندکسینگ گوگل تصویب فرمایید و هم میتوانید اشتباهات مرتبط با آن را تحقیق فرمائید. ولی برای استارت می بایست سایتتان را درین ابزار تصویب نمائید. آنگاه کافی میباشد نشانی وبسایت یا این که برگه متبوع خویش را در نوار بالای این ابزار (یعنی نصیب URL Inspection) وارد فرمایید تا مشاهده کنید این ورقه ایندکس شدهاست یا این که خیر. در صورتی جواب مثبت باشد، پیام “URL is on Google” را مشاهده خواهید کرد.
در صورتیکه هم جواب منفی باشد و این ورقه ایندکس نشده باشد، میتوانید روی مورد “Request Indexing” کلیک نمایید تا عملیات ایندکس سازی این ورقه همین حال آغاز خواهد شد.
گوگل سرچ کنسول چه کاربردهای دیگری دارااست؟
در صورتیکه در آستانه مسیر بهینه سازی تارنما خویش میباشید، توصیه میدهیم که از همین درحال حاضر به شغل با گوگل سرچ کنسول عادت نمائید. چراکه این ابزارها مثل یک دستیار هوشمند به اکران تارنما در نتیجه ها گوگل و ارتقای سکو آن امداد خواهد کرد. ازجمله قابلیت و امکان های این ابزار دوستداشتنی عبارت اند از:
تحقیق این که چه وبسایت هایی به ما لینک و پیوند داده اند
آگهی به گوگل از ورژن های دیگر تارنما (به عنوان مثالً ورژن هایی که برای کشورهای دیگر میباشند)
شناسایی کوئری هایی که بیشترین ترافیک را به تارنما میاورند
درخواست از گوگل برای ایندکس کردن دوباره یک محتوای آپ تو دیت گردیده
2- تارنما خویش را در Google Business تصویب نمائید
آری؛ گشوده هم قرار میباشد از یک کدام از دیگر از ابزارهای گوگل برای اکران وبسایت در حاصل گوگل یاری بگیریم. این ابزار Google Business میباشد. تصویب وب سایت درین ابزار، می بایست از حق تقدم هایتان باشد؛ به خصوص در شرایطیکه یک تجارت محلی دارید و برایتان اصلی میباشد که بتوانید سایتتان را به کاربرانی در یک وضعیت جغرافیایی خاص (مثل شیراز) علامت دهید.
هنگامی تارنما خویش را در Google Business تصویب میکنید، این ابزار یک پیام را دربردارنده یک پین به شما ارسال می نماید تا مطمئن گردد شما داده ها جغرافیایی خویش را صحیح وارد نموده اید. آنگاه، هنگامی یوزرها حوزه کاری شمارا در حیطه ای که شما میباشید جست و جو می نمایند، شمارا جزو مورد های نخستین خواهند مشاهده کرد.
نکته دیدنی داستان اینجاست که زمانی حساب Google Business خویش را می سازید، از این به سپس در گوگل مپ هم اکران داده خواهید شد. بدین ترتیب گوگل مپ هم به یک شبکه تبلیغاتی برای شما تبدیل می گردد.
نکته نخستین:
در یکیاز دو شرایط پایین میتوانید از قابلیت و امکان های Google Business به کارگیری فرمائید:
بیزنس شما دارنده یک جای فیزیکی در به عبارتی حالت جغرافیایی باشد.
نیروهای کاری شما میتوانند در به عبارتی شهر یا این که میهن، به یوزرها خدماتی را به طور حضوری ارائه دهند.
برای مثالً شاید شما یک تالار زیبایی در شهر رشت دارید. یا این که شاید استخراج و کاری برای کارواش ماشین در محل در شهر اصفهان می باشید. یعنی خودتان مکان ثابتی برای مراجعه مشتریان ندارید؛ ولی برای مشتریانی که در اصفهان میباشند، نیرو می فرستید.
نکته دوم:
چنانچه اکانت Google Business خویش را خط مش انداختید، دائماً آن را به روز نمایید. چراکه هم داده ها جغرافیایی شمارا نشانه میدهد و هم اطلاعاتی مثل ساعت و روزهای کاریتان را. به این ترتیب در شرایطیکه اطلاعاتتان دیرین باشد، میتواند یوزرها را از شما دلسرد نماید.
نکته سوم:
پس از راهاندازی Google Business، کاربرانتان را تشویق فرمائید که در گوگل مپ به شما ستاره بدهند. همین ستاره ها میتوانند تبلیغات فوق العاده برایتان باشند.
۳- سرعت تارنما خویش را تا مکان ممکن با صرفه فرمایید
گوگل از سال ۲۰۱۰ فاکتور سرعت را به صورت دورازشوخی تحت عنوان سیگنال سکو بندی وبسایت ها اظهار کرد. بدین ترتیب شاید عامل این که در صفحه ها اولیه، دوم یا این که حتی سوم گوگل نیستید، سرعت ذیل تارنما شما باشد.
برای ارتقای سرعت وبسایت و اکران تارنما در نتیجه ها گوگل یکسری نکته تحت را مد لحاظ داشته باشید:
تعداد درخواست های HTTPS را به دست کم برسانید. به عبارت دیگر، به کارگیری از اسکریپت های فرنگی را تا مکان ممکن نادر نمایید.
وسعت فولدر های جاوا اسکریپت و CSS و همچنین پوشه های تصاویر و ویدئوها را باصرفه نمایید.
هاستینگ خویش را از یک کمپانی دارای اعتبار و کیفیت خوب تنظیم فرمایید.
ابزار Page Speed insights، دستیاری برای بررسی سرعت وبسایت
ابزار Page Speed Insights گوگل، سرعت سایتتان را از جوانب متفاوت نظارت کرده و ایرادات مو جود و حتی زمان های ارتقای سرعت را گوشزد می نماید.
نکته: هنگامی در درحال حاضر بررسی سرعت تارنما خویش میباشید، می بایست فاکتورهای اصلی google core web vitals را در حق تقدم قرار دهید. کور ویتال گوگل مستقیماً درباره seo تجارب کاربری تارنما ها حکم میدهد که نصیب مهمی از این تجربیات، مرتبط با سرعت وبسایت میباشد.
سرعت وبسایت در گوشی را حداقل نگیرید
ارتقای سرعت تارنما در تلفن همراه در صورتیکه از سرعت تارنما در دسکتاپ اصلی خیس نباشد، از آن نادر مداقه خیس وجود ندارد. طبق مطالعات ۲۹% یوزرها در حالتیکه از کارایی تارنما شما در گوشی راضی نباشند، فورا تارنما را رخنه خواهند کرد. دقیقاً به همین عامل میباشد که گوگل هم تأکید متعددی بر سئوی تارنما ها برای گوشی و وب سایت های کُند را در حاصل گوشی، ذیل خیس از وب سایت های دیگر نشانه میدهد.
۴- لغت ها کلیدی دوستداشتنی را گزینش کرده و در مکان صحیح به کار گیری فرمائید
بعضی اوقات فقط دلیلی که منزلت خیر در حاصل گوگل ندارید، استعمال نکردن از لغات کلیدی دوست داستنی میباشد. شاید به سراغ کلماتی رفته اید که منزوی خیس میباشند و طرفدار چندانی ندارند. یا این که شاید هم لغات کلیدی نیکی را گزینش نموده اید؛ البته آن ها را به خیر و خوبی در سایتتان جایگذاری نکرده اید.
برای اکران سایت در حاصل گوگل، درپی کلمه ها کلیدی ایدئال بگردید و دراین مسیر سه نکته پایین را مد حیث داشته باشید:
در ادامه کلماتی باشید که عموم برای خرید تولیدها یا این که سرویس ها شما سرچ می نمایند.
وسعت جست و جو یا این که Volume هر واژه و کلمه را ارزیابی فرمایید و آنهایی را تعیین نمائید که volume بالاتری داراهستند.
ترازو مشقت درجه بندی کلمه ها کلیدی یا این که Difficulty کلمه ها را نظارت فرمائید. هر چه Difficulty یک واژه بیشتر باشد، یعنی در آن واژه و کلمه رقبای بیشتری دارید و کارتان دشوار خیس میباشد.
با پیش گویی سه نکته بالا، عباراتی را گزینش نمائید که برای کاربرانتان دوستداشتنی اند؛ ولی خیر آنقدر که همگی رقبایتان هم از آن به کار گیری می نمایند و سکو بندی برای آن ها بسیار طاقت فرسا میباشد.
قابل ذکر میباشد که برای کشف کردن کلمه ها کلیدی و مشاهده داده ها بالا درباره آنان، میتوانید از ابزارهایی مانند Ahrefs یا این که Semrush به کارگیری فرمایید.
عبارات کلیدی ها را در کدام بخش های وبسایت بگنجانیم؟
پس از جستن کلمه ها کلیدی مطلوب، آنهارا در جای های تحت جایگذاری فرمائید:
Tittle شیت: متنی که در شیت نتیجه ها جست و جو در پوسته تیتر شیت نشان داده میشود.
توضیحات متا: توضیحات متای شیت متبوع که در برگه حاصل گوگل هم نشان داده میشود.
Headingها: تیترهای H1، H2 و … درون شیت. گوگل دقت ویژه ای بدین تیترها داراست.
درون بدنه محتوای برگه
در URL شیت: هرچند کهاین گزینه به اندازه موردها پیشین دارای اهمیت وجود ندارد، ولی گشوده هم میتواند به اندازه خودش روی واژه کلیدی تعیین گردیده تأکید نماید.
گوگل از تمامی این محتواها برای شناسایی مورد ورقه شما، ایندکس کردن آن و اکران این شیت در نتیجه ها مرتبط به کارگیری می نماید.