افسانه ها و باورهای اشتباه درخصوص الگوریتم Freshness
افسانه ها و باورهای اشتباه درخصوص الگوریتم Freshness
مهم ترین اعتقاد نادرست راجع به این الگوریتم این میباشد که شغل مهمی نمی نماید. درواقع از وبسایت ها میخواهد تا در شرایطیکه محتوایی کسلکننده داراهستند یا این که محتوایی که کسی به آن راز نمی زند، بیایند و چندتا عکس و یکسری عدد و رقم و چندین جمله به آن اضافه نمایند. تنها همین! البته آموزش سئو مشهد این صحیح وجود ندارد.
به عنوان مثال تصور کنید که شما پژوهشگری میباشید که در باب تغییرات اقلیمی رسیدگی می نماید. برای شما گردباد هایی که در نقاط متعدد دنیا میاید و خسارات و فساد ها اصلی میباشد. پس بخشی از استیناف شما در وب سایت های خبری یا این که محتوایی میباشد با مورد این رویدادها طبیعی. هنگامی سرچ میکنید، گوگل و درواقع الگوریتم Freshness وب سایت هایی را که واپسین خبرها و داده ها دراین مورد را دارا آموزش سئو در مشهد هستند به شما آرم میدهد.
گردآوری بندی و سود گیری
درصورتیکه به صورت خلاصه بخواهیم الگوریتم freshness را توضیح دهیم، بایستی بگوییم که شغل این الگوریتم مطمئن شدن از بهروزبودن محتواهای وبسایت شماست. برای گوگل و این الگوریتم اساسی میباشد که استفاده کننده واپسین داده ها و خبر ها در هر منطقهای را که میخواهد به دست بیاورد. پس وب سایت شما می بایست برای این الگوریتم هم باصرفه گردیده باشد.
بایستی کارایی نمائید برای ساخت محتوا و seo وبسایت یوزرها خویش را بشناسید و بر طبق نیاز آنها مطالب را گردآوری فرمایید. کارایی نمائید محتواهای خویش را دائما بهروز نمائید زیرا یوزرها عشق و علاقه ای به محتواهای دیرین ندارند. محتواهای مدامسبز و آن هایی که Impression بیشتری دارا هستند بایستی بهروز نگه داشته شوند تا هم مخاطب جذب نمایند و هم جلوی افت تارنما را بگیرند.
همگیی الگوریتم های گوگل اساسی می باشند و دارای تخصص بهینه سازی بایستی با کلیه ی آنان آشنا باشد. اصلی وجود ندارد الگوریتمی وبسایت را مجازات می نماید یا این که خیر. اصلی این میباشد که هر الگوریتمی بالاخره بر نگاه گوگل به وبسایت اثر داراست. به همین ادله، در عصر یادگرفتن seo در مورد همگیی الگوریتم های گوگل هم گفت و گو میگردد.
الگوریتم پنگوئن و اثر آن بر seo وبسایت
گوگل آپدیتی را اجرا بخشید وبا این شغل الگوریتم جدیدی با تیتر الگوریتم پنگوئن ارائه نمود. الگوریتم پنگوئن در مسئله شناسایی پیوند های اسپم بود. در واقع این الگوریتم پیوند سازی های غیر طبیعی را شناسایی کرده و بهینه سازی چنین وب سایت ها را با نقص مواجه می نماید.
در سال ۲۰۱۲ Google به طور رسمیً “به روزرسانی الگوریتم اینترنت اسپم” یعنی الگوریتم پنگوئن را راهاندازی کرد که به صورت خاص پیوند های اسپم و طریق های زیرا پیوند سازی های بازنویسی گردیده را غرض قرار می بخشید.
بعداً الگوریتم اینترنت اسپم (رسما) از روش توییتی از Matt Cutts در آن فرصت مدیریت دسته اینترنت اسپم گوگل بود، معرفی شد و به روزرسانی الگوریتم پنگوئن جاری ساختن شد. در حالی که گوگل الگوریتم را رسما پنگوئن نامگذاری نموده است ، ولی هیچ استدلال قانونی راجعبه اینکه این نام از کجا آمده میباشد نیست.
پیش از الگوریتم پنگوئن، وسعت لینک و پیوند ها و ارتباطات بیشترین نقش را در انتخاب امتیاز یک برگه اینترنت هنگام خزیدن ، فهرست شدن و تجزیه و بررسی بوسیله Google داشت. این بدان مفهوم میباشد که هنگامی وهله به درجه بندی سایت ها به وسیله این امتیازات برای صفحه های نتیجه ها کاوش می رسید ، بعضی از وبسایت ها با محتوای معدود چگونگی در وضعیت های پر رنگ تری از حاصل جستجوی ارگانیک ظواهر می شدند.